REVIEWS:

———————————————————————–

Hoi Linda,
De crematie van onze moeder is goed verlopen, het was een mooi afscheid.
We hadden een van jou foto’s op de kist staan en kregen veel reacties over hoe mooi de foto’s waren.
Super bedankt.
Groetjes Monique

————————————————————————-

Tijdens een gezellige dag heeft Linda mooie foto’s gemaakt van ons gezin. Sfeer, lokatie en oog voor detail. Wij hebben genoten van deze dag en nu van een prachtige herinnering hieraan.

Familie Boeijen

———————————————————————-

Afspreken met Linda is top. Gewoon regelen, doen en doelgericht. Met zeer veel passie heeft zij foto’s gemaakt die voor mijn website www.hypotheeksamen.nl gebruikt zijn. Als ik kijk naar die foto’s ben ik blij dat ik Linda hiervoor heb ingezet.

Gerald Ibink

———————————————————————-

Linda heeft de foto’s van mijn website gemaakt. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Prachtig hoe goed ze kan meeveren in de wensen van haar klant. Ze was enorm geduldig en was pas klaar wanneer ze helemaal tevreden was. Een gezellige ochtend gehad, met super foto’s! Bedankt Linda!

Lisette Bierman van Enjoya

———————————————————————-

Het hele plaatje wat er om heen hangt is leuk en vooral heel mooi om te doen en mee te maken. Een super geduldige lieve mooie vrouw. Die mijn demente mama zo op haar gemak en mooi liet voelen dat ze helemaal één met de lens was. Daardoor prachtige fotos van haar heeft gemaakt. Waar ik en mijn moeder zo blij mee zijn.

Quizera Hennen


Linda kon mijn ouders helemaal op hun gemak stellen. Ze nam de tijd om een prachtige fotoreportage te maken. Wat waren ze blij met het resultaat. Wij trouwens ook, want in de tussentijd nam ze ook nog een aantal foto’s van ons allemaal apart! Linda, dank je wel.

Martijn Schuit


Wij vonden het fotoboek wat Linda gemaakt heeft bij het 50 jarig huwelijksfeest van mijn schoonouders prachtig. Wat een mooie blijvende herinnering!

Gerrie Nat


Linda weet iemands prachtige ziel te vangen in de foto, waardoor je een mooie dierbare herinnering/foto krijgt!!

Bianca Holvast

UW ERVARING


Op deze pagina kunt u lezen over de ervaringen van mensen met Linda’s fotografie. Wilt u zelf een recensie achterlaten? Dat kan via onderstaand formulier.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Laat hier uw review/recensie achter:

    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.