OVER MIJ

Mijn naam is Linda Volgers, moeder van een zoon.

Als klein meisje fotografeerde ik alles wat mijn aandacht trok. Vooral dieren vond en vind ik nog steeds fascinerend om te fotograferen.

Nog steeds leg ik alles vast. Mijn zoon krijgt later een verzameling fotoboeken en films waar hij een heel leven voor nodig heeft om te bekijken….

Ik ben een opgewekt en positief ingesteld persoon en dat wil ik ook uitstralen in mijn werk. Met veel liefde werk ik in de zorg en als fotograaf.

Ik hou van mensen. Ik vind ze bijzonder, fascinerend en intrigerend. Mensen blij maken, mensen de juiste aandacht geven, daar word ik gelukkig van.
Daarom heb ik gekozen om te werken met mensen.

Als Sociaal Pedagoog werk ik op een huiskamer project in een verzorgingshuis. Het project is voor mensen met een vorm van Alzheimer. Ik bied hen regelmaat, stabiliteit, activiteiten en vooral aandacht aan. Dit werk geeft mij heel veel voldoening.

Als fotograaf wil ik herinneringen vastleggen. Elke mens, elk gezicht is uniek en dat is wat ik graag vastleg.
Ik weet als geen ander hoe belangrijk een portretfoto is. Ik zie het in mijn werk, dat mensen na het overlijden van een dierbare geen recente, mooie foto van diegene hebben. Dat wil ik voorkomen!

Als fotograaf werk ik vooral op locatie. Ik kan gemakkelijk naar u toekomen omdat ik gebruik maak van een mobiele studio. Dit heeft voor u heel veel voordelen. U hoeft voor de fotoshoot de deur niet uit. Mocht u graag een fotosessie ergens op locatie willen, dan is dat uiteraard ook bespreekbaar.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten en samen met u een prachtige herinnering vast te leggen.

Lieve groet,
Linda Volgers

CONTACT OPNEMEN

Wilt u een afspraak maken voor een fotosessie? Of heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op mijn site? Aarzel niet en neem contact met mij op via telefoonnummer 06-8184 0347 of mail naar info@lindareekersfotografie.nl. Ook kunt u het contactformulier hieronder invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoonnummer

    Vraag/opmerking

    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.