Introductie

Kies hieronder het verzorgingshuis waar uw ouder woont. Staat deze er niet tussen neem dan contact met mij op en ga ik in gesprek met het desbetreffende huis.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en maak u keuze qua pakket dat u wilt afnemen. Ik zoek de mooiste foto’s voor u uit en deze worden bewerkt en aan u afgeleverd. U krijgt een inlogcode meegestuurd bij de bestelde foto’s om via mijn site de (overige) foto’s te kunnen zien en evt om foto’s na te bestellen.

Wilt u de originele bestanden ontvangen dan kunt u deze overnemen voor 50,-. Het voordeel hiervan is dat u de mooiste (door mij geselecteerde) foto’s ontvangt op uw mailadres. Het kan zijn dat er dan foto’s tussen zitten die u niet zou hebben gezien. Met de originele bestanden kunt u zelf afdrukken laten maken op de door u gewenste materialen.

Let op: De fotobestanden bewaar ik gedurende de periode van 1 jaar, daarna komt deze te vervallen.

Na verzenden komt u in een scherm om de betaling te voldoen.

CONTACT OPNEMEN

Wilt u een afspraak maken voor een fotosessie? Of heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op mijn site? Aarzel niet en neem contact met mij op via telefoonnummer 06-81840347 of mail naar info@lindareekersfotografie.nl. Ook kunt u het contactformulier hieronder invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoonnummer

    Vraag/opmerking

    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.